fbpx

Poliklinika Knezović – cetar izvrsnosti za edukacije kolega iz zemalja regije

S ponosom želimo podijeliti s vama uzbuđujuću vijest o dolasku doktorice Lane Datuashvili u našu Polikliniku Knezović. Lana Datuashvili iz Gruzije, imače član komiteta SOE YO (Mladi Oftalmolozi pri Evropskom Udruženju Oftalmologa), te predstavnik Gruzije u SOE YO. Edukacija je ukljčivala okuloplastične operacije, te nekirurške metode rejuvenacije. Ova suradnja označava još jedan korak naprijed u našem nastojanju pružanja vrhunskih usluga i posjedovanja znanja i vještina zbog kojih educiramo doktore širom svijeta.

Doktorica Datuashvili došla je kako bi proširila svoje znanje, a mentor joj je bila naša doktorica Nina Jovanović. Ovaj događaj naglašava našu posvećenost izvrsnosti i kontinuiranom usavršavanju. Kao centar izvrsnosti, ponosimo se time što privlačimo stručnjake poput doktorice Datuashvili te aktivno sudjelujemo u obuci i educiranju, kako bismo unaprijedili standarde u području estetske kirurgije.

Posebno želimo istaknuti rad naše doktorice Nine Jovanović, koja je s ponosom preuzela ulogu mentora doktorici Datuashvili. Njezino stručno vođenje pridonijelo je uspješnosti ove edukacije i dodatno potvrdilo našu polikliniku kao mjesto izvrsnosti.

Radujemo se nastavku suradnje s vrhunskim stručnjacima i daljnjem unapređenju naše stručnosti radi vašeg boljeg iskustva.