Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije vršimo prema najvišim standardima, jedini u regiji koristimo napredne metode koje ne oštećuju vaše oko. Posavjetujte se s našim specijalistima

Naručite se na pregled
lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije metodom Pallikaris novost je u ovome dijelu Europe. NO CUT metoda ekskluzivno je dostupna u Poliklinici Knezović te nas iz tog razloga svakodnevno posjećuju pacijenti iz cijele Europe.

  lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije – Jelena Glišić

“Nakon što sam godinama bila ovisna o naočalama i lećama, odlučila sam se zbog prirode svog posla, po preporuci prijatelja posjetiti dr. Knezovića te se konzultirati oko laserskog skidanja dioptrije. Malo je reći da mi je Dr. Knezović  promijenio život. Sada vidim savršeno i savjetujem svima koji planirajulasersko skidanje dioptrije prvo konzultacije s doktorom a potom i operaciju po No Cut metodi jer je moj vid sada perfektan i preporučila bih ju svima!”

 

Lasersko skidanje dioptrije se u svijetu izvodi još od kraja 80-tih godina, pa su do sada na taj način operirani deseci milijuna ljudi. Radi se o laserskom modeliranju oblika i zakrivljenosti rožnice,tj. prednjeg prozirnog dijela oka. Pritom se koristi excimer laser hladnog snopa svjetlosti koji ne oštećuje okolno tkivo. Laserska zraka u dodiru sa tijelom (stromom) rožnice raskida molekularne veze čime se vrlo precizno uklanjaju minimalne količine tkiva. Na taj način se  mijenja zakrivljenost rožnice i uklanja dioptrija. Najsuvremenije očne klinike nude nekoliko tehnika laserskih korekcija vida koje su individualno prilagodene svakom pacijentu. Wavefront optimizirana metoda po Pallikarisu je jedna od najpouzdanijih.

 

 

lasersko skidanje dioptrije

 

Europska suradnja profesora Pallikarisa i hrvatskih oftalmologa 

Prof.dr.Ioannis Pallikaris je pionir i inovator refraktivne kirurgije koji je izveo prvi LASIK zahvat na svijetu 1989.godine. Tijekom dugogodišnje oftalmološke karijere se posvetio unaprijeđenju metode laserske korekcije vida koja bi pacijentu omogućila najveću kvalitetu vida i potpunu sigurnost zahvata za oko. Pallikarisova mikročetkica  je inovacija kojom je postigao svjetski priznate rezultate i zadovoljne pacijente diljem svijeta.

 

DaNe

Za sva pitanja slobodno
nas nazovite na 01 / 66 77 222

Gdje smo?

Poliklinika Knezović

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat

Ulica grada Vukovara 269f

10000 Zagreb

Kako do nas?