fbpx

Mezoterapija

Riješite se bora u Poliklinici Knezović uz stručne ruke naših specijalista. Kontaktirajte nas sa svim pitanjima

Naručite se na tretman
mezoterapija

MEZOTERAPIJA

Što je mezoterapija?

Bez obzira koliko puta kreme nanosili na kožu ili pili razne hranjive tvari one neće nikada doći na potrebno mjesto, bar ne u dovoljnoj koncentraciji. Mezoterapija je stoga jedina metoda koja dubinski hrani kožu dajući joj ono što joj je potrebno.

Mezoterapija je estetski tretman kojim se pomlađuje lice i usporava starenje. Ovom metodom se polirevitalizirajući sastojci unose u sve slojeve kože lica, naročito u dermis čime se potiče stvaranje kolagena. Provodi se višestrukim injiciranjem aktivnih sastojaka, cilj je da se s površinskim ubodima sastojci ravnomjerno rasporede u koži gdje je potreban njihov utjecaj.

Tko su kandidati za mezoterapiju?

Mezoterapija se preporučuje svakom tko ima:

  • umornu i sivu kožu
  • različite upalne procese kože
  • kožu koja je bila izložena suncu ili solariju
  • za poticanje elastičnosti i čvrstoće kože (duže vremensko razdoblje)
  • za uklanjanje mimičkih bora
  • potpomaže rješavanju problema posljedice disbalansa hormona

 

 

Kako izgleda postupak mezoterapije?

 

Priprema

Prije samog tretmana mezoterapijom potrebno je savjetovati se s liječnikom specijalistom kako bi on procijenio stanje Vaše kože te sukladno time i njene potrebe. Specijalne pripreme za sami tretman nema. Vrlo je važno kožu prije tretmana dezinficirati.

 

Zahvat

Sami tretman nije bolan jer se koriste vrlo male i tanke iglice. Pri svakome ubodu se ubrizga minimalna količina sastojaka, a nakon uboda igle ne ostaju tragovi.

 

Odmah nakon

Na mjestu uboda može zaostati kratkotrajni mali otok koji se nakon 10 minuta potpuno povlači. Nakon tretmana moguće je prolazno kratkotrajno blaže crvenilo kože koje prolazi za nekoliko sati. Vrlo je rijetka pojava alergijske reakcije (jako je važno prije tretmana konzultirati se s liječnikom kako bi mogli navesti sve moguće probleme i alergije ukoliko ih imate). U većini se slučajeva odmah nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

 

Nakon tjedan/ mjesec dana

Za postizanje vidljivog učinka je potrebno učiniti 3 tretmana u razmaku od 2 tjedna, a može se ponavljati svakih nekoliko mjeseci ovisno o potrebama kože.

 

PRP mezoterapija

PRP mezoterapija je najnoviji oblik mezoterapije gdje se koristi vlastita krv koja se obradi te se u kožu ubrizgavaju plazma, matične stanice i faktor rasta. PRP mezoterapijom se pored lica mogu tretirati vrat, dekolte te šake.

PRP mezoterapija zbog matičnih stanica brzo potiče razboj novog kolagena i potiče metabolizam, stoga je izrazito jak efekt pomlađivanja, obnove i oporavka kože.

Površno ubrizgavanje PRP mezoterapije rezultira površnom podmlađivanju kože dok se kod dubljeg ubrizgavanja vraća volumen što je ključ pomlađivanja.

U odnosi na sve druge tretmane, PRP mezoterapija je tretman koji daje najbolje rezultate same strukture i kvalitete kože.

Broj tretmana ovisi o stanju kože i mjestu tretmana. Nakon tretmana potrebno je 1-2 mjeseca kako bi rezultati bili vidljivi. Kako vrijeme odmiče, rezultati su vidljiviji.

 

dermalni fileri

Dr. Parać o tome kako je PRP mezoterapija odlično sredstvo protiv ožiljaka svake vrste i ožiljaka od akni

Primjena plazme bogate trombocitima (PRP) pokazala se kao veoma efikasna terapija za liječenje ožiljaka.

Budući da je riječ o svježem preparatu krvi, bez konzervansa, kao takav daje izuzetan učinak za produkciju kolagena i pojavu mladih krvnih žilica u koži. Koža tako dobiva više kisika, hranljivih tvari i bolje se hidrira. Pojačana produkcija kolagena poravnava nepravilnosti u koži i popunjava uleknuća, te površina postaje glatka i pravilna. Regeneracijski potencijal koji u sebi nose trombociti, sada postaje dostupan i Vašoj koži. Posebnu ulogu u cijeljenju imaju faktori rasta, koji potiču organizam na stvaranje novog, mladog i zdravog tkiva koje na prirodan način liječi ožiljke.

 

Mezoterapija cijene pogledajte u važećem cjeniku naše poliklinike.

 

Naručite se na tretman

 

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY
  • Slanjem podataka putem ovog online obrasca dajem privolu za obradu upisanih podataka u svrhu naručivanja za pregled.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Za sva pitanja slobodno
nas nazovite na 01 / 66 77 222

Gdje smo?

Poliklinika Knezović

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat

Ulica grada Vukovara 269f

10000 Zagreb

Kako do nas?