O nama

Poliklinika Knezović - specijalizirana za lasersko skidanje dioptrije te liječenje keratokonusa i mrene

Naručite se na pregled
o nama knezovic

Poliklinika Knezović je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka.

 

U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.

 

U našoj Poliklinici rade liječnici specijalisti oftalmologije, koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.
Pri radu s pacijentima naglašavamo individualni pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan. Podvlačimo da je interakcija liječnik – pacijent presudna u pravilnom liječenju, te želimo da pacijent “doživi” kvalitetan pregled, što predstavlja i našu misiju.

Zaposlenici Poliklinike Knezović čekaju na Vaš dolazak i rješenje Vaših problema

poliklinika knezovic

 

Naš centar

Poliklinika Knezović je medicinska ustanova koja nudi široku paletu usluga iz područja oftalmologije, kozmetologije i estetske kirurgije lica.

Primarna djelatnost je oftalmologija gdje je svaki klijent u potpunosti zbrinut, uključujući najprecizniju kontrolu vida i određivanja dioptrije, dijagnostiku i liječenje bolesti oka te najkompliciranije operativne zahvate na oku.

U našoj ustanovi će brigu o zdravlju Vaših očiju i o Vašem izgledu preuzeti renomirani liječnici specijalisti, stručnjaci iz područja oftalmologije i estetske kirurgije lica koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.

green gold centar poliklinika

 

Poliklinika Knezović je vrhunski opremljena medicinska ustanova sa svim uređajima koji su u
današnje vrijeme neizostavan dio suvremenog oftalmološkog i estetskog centra. Primjena suvremene tehnologije je izrazito važna u prevenciji i liječenju bolesti oka jer pruža mogućnost njihovog otkrivanja i liječenja u početnom stadiju.
Prostorije poliklinike se nalaze na 8. katu V1 tornja u modernom poslovnom centru Green Gold na Radničkoj cesti, u centru Zagreba , na “zagrebačkom Manhattanu” , odakle se pruža predivan pogled na užurbane gradske ulice i parkove.

 

o nama

Za sva pitanja slobodno
nas nazovite na 01 / 66 77 222

Gdje smo?

Poliklinika Knezović

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat

Ulica grada Vukovara 269f

10000 Zagreb

Kako do nas?