fbpx

O nama

Poliklinika Knezović - specijalizirana za lasersko skidanje dioptrije te liječenje keratokonusa i mrene

Naručite se na pregled
o nama knezovic

Poliklinika Knezović je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka.

 

U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost.

 

Naši djelatnici

U našoj ustanovi će brigu o zdravlju Vaših očiju i o Vašem izgledu preuzeti renomirani liječnici specijalisti, stručnjaci iz područja oftalmologije i estetske kirurgije lica koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.

Pri radu s pacijentima naglašavamo individualni pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan. Podvlačimo da je interakcija liječnik – pacijent presudna u pravilnom liječenju, te želimo da pacijent “doživi” kvalitetan pregled, što predstavlja i našu misiju.

Zaposlenici Poliklinike Knezović čekaju na Vaš dolazak i rješenje Vaših problema

 

Pogledajte naše djelatnike

 

Naš pristup pacijentu

Pri radu s pacijentima naglašavamo individualni pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan. Podvlačimo da je interakcija liječnik – pacijent presudna u pravilnom liječenju, te želimo da pacijent “doživi” kvalitetan pregled, što predstavlja i našu misiju.

Pogledajte izjave naših pacijenata

 

poliklinika knezovic

Poliklinika Knezović – laser room

 

Naš centar

Naš centar

Poliklinika Knezović je medicinska ustanova koja nudi široku paletu usluga iz područja oftalmologije, kozmetologije i estetske kirurgije lica. Riječ je o vrhunski opremljenoj medicinskoj ustanovi sa svim uređajima koji su u današnje vrijeme neizostavan dio suvremenog oftalmološkog i estetskog centra. Primjena suvremene tehnologije je izrazito važna u prevenciji i liječenju bolesti oka jer pruža mogućnost njihovog otkrivanja i liječenja u početnom stadiju.
Prostorije poliklinike se nalaze na 8. katu V1 tornja u modernom poslovnom centru Green Gold na Radničkoj cesti s jedne strane i Vukovarskoj ulici s druge strane, u centru Zagreba ,na “zagrebačkom Manhattanu” , odakle se pruža predivan pogled na užurbane gradske ulice i parkove.

 

Primarna djelatnost

Primarna djelatnost je oftalmologija i laserska kirurgija oka, gdje je svaki klijent u potpunosti zbrinut, uključujući najprecizniju kontrolu vida i određivanja dioptrije, dijagnostiku i liječenje bolesti oka te najkompliciranije operativne zahvate na oku.

 

Naša misija

Naša misija je osigurati klijentima najbolju kvalitetu dijagnostičkih i terapijskih usluga, kombiniranjem moderne tehnologije, praktičnog znanja, visoke motivacije i iskustva, prateći najnovije svjetske trendove u medicini.

 

Naša vizija

Održati se kao centar izvrsnosti u stvaranju usluga i stručnjaka sposobnih da, vodeći se najvišim stručnim, etičkim i osobnim vrijednostima, ostvaruju natprosječne rezultate, stvarajući novu vrijednost i pokrećući promjene u okruženju u kojem djeluju.

 

green gold centar poliklinika

 

Naša strategija

Visoko podignutu ljestvicu ostvarenja naših ciljeva ostvarujemo strategijom koja se očituje u tri osnovne točke:

  1. kontinuirana edukacija na dnevnoj bazi i rast radnog potencijala svakog našeg djelatnika
  2. investiranje u najmodernije medicinske uređaje i lasere kako bismo osigurali najbolje rezultate i zadovoljstvo našim klijentima
  3. njegovanjem empatije prema svakom našem pacijentu i ulaganjem cijelog sebe i svih svojih unutarnjih resursa u proces rješavanja problema i bolesti.

 

blefaroplastika

Zašto nam pacijenti mogu vjerovati

Naš odnos s klijentom temelji se prvenstveno na ljudskosti. U procesu liječenja doslovno se poistovjećujemo s pacijentom što ljudi prepoznaju i cijene. Krajnji rezultat je spoj profesionalnosti, stručnosti, dostupnosti, ljubaznosti i međusobnog povjerenja. Visoka doza predanosti i kvaliteti pridonosi našem uzajamnom razvoju i dobrobiti te podiže poslovne standarde u društvu u kojem djelujemo.

 

Naš cilj

Naš cilj je slika jasnog pogleda na svijet koji nas okružuje.

Naš cilj je postati mjesto nulte tolerancije za mutno i postati Vaš neizostavan partner u osiguravanju odličnog vida na svim udaljenostima i u svim vremenima. Naš cilj je biti primijećena kockica u algoritmu izvrsnosti medicine 21. stoljeća.

Visoko na motivacijsko ljestvici postizanja svih naših ciljeva je motiviranost, predanost, kompetentnost, ljudskost i empatija. Zajedno, postižemo sve!

 

Zaposlenici Poliklinike Knezović čekaju na Vaš dolazak i rješenje Vaših problema

 

o nama

 

Ako imate pitanja ili se želite naručiti na neki od pregleda, slobodno nam se javite

 

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY
  • Slanjem podataka putem ovog online obrasca dajem privolu za obradu upisanih podataka u svrhu naručivanja za pregled.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Za sva pitanja slobodno
nas nazovite na 01 / 66 77 222

Gdje smo?

Poliklinika Knezović

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat

Ulica grada Vukovara 269f

10000 Zagreb

Kako do nas?