fbpx

Javite nam se

Na vaš upit odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku

 

Poliklinika Knezović
Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat
Ulica grada Vukovara 269f
10000 Zagreb

 

Radno vrijeme:
Ponedjeljak: 08:00h – 21:00h
Utorak – petak: 08:00h – 19:00 h
Subota: po dogovoru

 

tel.: +385 1 6677 222
email: info@knezovic.com.hr

Kako do nas?

Ulaz u Green Gold centar moguć je s dvije strane - Ulice grada Vukovara 269f te Radničke ceste 52.

  • Ako dolazite automobilom garaža Green Gold centra nalazi se na adresi Radnička cesta na br. 52 (postoji natpis JAVNA GARAŽA ). Parkirati se možete na etaži -1 ili -2 prateći znakove koji vode prema V1 tornju. Zatim idete na mali lift do prizemlja (etaža 0). S lijeve strane prođite kroz staklena vrata, te se na lijevoj strani nalaze liftovi koji vode do Poliklinike Knezović na 8. katu.

   Ukoliko parkirate blizu tornja V2, R1 ili R2 pođite malim liftom do prizemlja (etaža 0) te se uputite prema Podravskoj banci i prema dućanu sa cipelama "Bočak" između kojih se nalaze staklena vrata koja vode na recepciju V1 tornja. Nakon što prođete kroz vrata sa lijeve strane se nalazi lift koji vodi do Poliklinike Knezović na 8. katu.

  • Alternativno osim parkinga u javnoj garaži Green gold centra, parkirati možete i u garaži hotela Hilton koji se nalazi cca 20 m dalje na adresi Ulica grada Vukovara 269a. Nakon izlaska s parkinga prošećite 20-tak metara istočno do ulaska u Green Gold centar. Na samoj zgradi nalazi se natpis Poliklinika Knezović s desne strane s koje se nalaze i liftovi koji će Vas dovesti do nas na osmi kat.

  • Ukoliko dolazite pješice ulaz u V1 toranj se nalazi sa strane ulice grada Vukovara na broju 269f, u zgradi pored Hotela DoubleTree by Hilton. Ulaskom u zgradu koristite liftove odmah desno od recepcije i otiđite na 8. kat gdje se nalazi Poliklinika.

  • Ako koristite ZET prijevoz, tramvaji br. 2, 3 i 13 voze do Poliklinike Knezović , potrebno je izaći na stanici Olibska u smjeru Žitnjaka. Sa sjeverne strane stanice se nalazi Hotel Doubletree by Hilton,a 20 metara istocno je ulaz u V1 toranj Green Gold centra. Ulaskom u zgradu koristite liftove odmah desno od recepcije i otiđite na 8. kat gdje se nalazi Poliklinika.

  • Ukoliko se već nalazite u Green Gold trgovačkom centru, V1 toranj se nalazi na strani Ulice grada Vukovara. Kroz centar prođete prema Podravskoj banci. Između Podravske banke i dućana s cipelama Bočak nalazi se prolaz kroz staklena vrat. S lijeve strane su liftovi koji će Vas dovesti na osmi kat gdje se nalazi Poliklinika.

Za sva pitanja slobodno
nas nazovite na 01 / 66 77 222

Gdje smo?

Poliklinika Knezović

Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8.kat

Ulica grada Vukovara 269f

10000 Zagreb

Kako do nas?